- بنا به گزارش
گودریدز در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۲ کتاب و ۳۵۴۷ صفحه خواندهام.(تا یاد نرفته بگویم، در این جمله واژه
تعداد اضافی است و به لحن محاوره و وبلاگیام نمیخواند اما چارهای نبود بایستی هر طور شده بین ۲۰۱۹ و ۴۲ فاصله میانداختم، وقتی الفبایی که با آن تایپ میکنیم راست به چپ است و اعدادش چپ به راست، این مشکلات اجتناب ناپذیر است.) به حسب ظاهر نسبت به یکی دو سال گذشته، بیشتر خواندهام اما به لحاظ سنگینی محتوا شاید بدترین سال کتابخوانیام بوده. هم اینکه اکثر کتابهای لیستم، کتابهای سطح بندی شده است که برای زبان آموزی خواندهام و هم در میان مابقی کتابها هم چندان تحفهی دندانگیری نداشتهام. سالهای پیش پیر پرنیاناندیش، آناکارنیا، سفرنامه برادران امیدوار، دایی جان ناپلئون و امثالهمی در فهرستم داشتم که افتخارم این بود که بگویم اینها را خواندهام و چیز قابل شمارشی به معلوماتم افزوده شده است. اما امسال این فهرست تفریبا خالی است، بهترینهای امسال، ساپیینس یا همان انسان خردمند، سعادت شویی، هفتهی چهل و چند، صبحانه در تیفانی بودهاند.
- اما نمیتوانم ناراضی باشم، هر چند تعداد کتابهایم اندک بودهاند(از نظر خودم) و چند کتاب خوب را هم از نیمه رها کردهام، اما ای این حال نگذاشتهام تخیلم گرسنه بماند. در کنار کتاب پادکست گوش دادهام. حس میکنم هر چه میگذرد در انتخاب کتاب تمایلم به غیر داستانی بیشتر میشود و فیکشنها را با سختگیری بیشتری انتخاب میکنم، هرچند هنوز کفه ترازو به سمت فیکشن سنگینی میکند، اکثر کتابهایی که آرزوی خواندنشان را دارم از این دسته اند.
- خواندن کتابهای سطح بندی شده را هم ادامه خواهم داد، هم خالی از تخیل نیستند هم کمک خوبی به ریدینگ و لیسنینگم میکنند، سطح زبانم بهتر شده، پادکستهایی میشنوم که فقط به منظور آموزش ساخته نشدهاند و حرفی برای گفتن هم دارند حتی به شنوندهی انگلیسی زبان و از این بابت خوشحالم، امیدوارم این روند خودآموز سینوسیام که بیشتر مواقع نمودارش در زیر محور Y هست و یا مماس با آن، دوباره روند صعودی بیابد.(شاید بپرسید چطور میشود خودآموز منفی شود، این منفی شدن بر میگردد به فرار بودن زبان، یعنی وقتی اصلا نخوانی، نشنوی، ننویسی و صحبت نکنی، از ذهنت پاک خواهد شد).
- ده روز پیش نمایشگاه کتابی اینجا برگزار شد، با ۶۰ درصد تخفیف، درست خواندید ۶۰ درصد تخفیف و من با اینکه ۴-۵ باری رفتم نمایشگاه، هیچ کتابی نخریدم. تنها کتابی که نخریدنش سخت بود، از سیر تا پیاز کتاب مستطاب آشپزی از نجف دریابندری بود. که خیلی مقاومت کردم نخرم. آن هم با این تخفیف. در مورد بقیه کتابها با خودم گفتم وقتی فیدیبوک دارم(هکش کردهام(در واقع رامش را عوض کردم و طاقچه و کتابراه و پاکت هم رویش نصب کردم) و میتوانم همین الان با قیمتی معادل همین تخفیف کتاب بخرم، چرا کتاب کاغذی؟ چرا تخریب طبیعت، از آن حسش و بوی کاغذش هم گذشتم.(بماند که من نصف سال سرماخوردهام و دماغ مبارکم بویی استشمام نمیکند.
- عجله دارم و متن را دوباره نمیخوانم، اگر ایراد نگارشی و یا املایی داشت به بزرگی خودتان ببخشید.
درباره این سایت